Våra Tjänster

Hos oss finner du ett stort utbud av tjänster som underlättar din vardag.

ATG ATG
Hos oss kan du spela på ATG:s utbud av trav- och galoppspel. Är du ingen inbiten spelare så gör det inget – med Harry Boy får du hjälp på traven. Förutom spel så kan du via ATG:s terminal köpa/hämta ut biljetter från Ticnet. 18-års gräns gäller för spel på ATG:s produkter.
Svenska-Spel Svenska Spel
Hos oss kan du spela på olika former av sportspel; Oddset, Stryktipset, Måltipset samt Europatipset. Du har också tillgång till nummerspel (Lotto, Joker, Keno samt Viking Lotto) och ett brett utbud av skraplotter (Triss, Tia, Penning, Skrap-Bingo samt Skrap-Pyramid). Du kan även köpa färdiga ”Lördagsgodis-påsar” med en blandning av olika spel. Dessa finns i ett flertal prisnivåer.Vi har 18-års gräns för spel på produkterna från Svenska Spel
Kassagirot Kassagirot
Hos oss kan du betala räkningar – endast 35:-/st – samt även lösa in PlusGirot Utbetalningskort/Värdeavier – 25:-/st.Tjänsten Kassagirot har öppet alla dagar i veckan mellan kl 07.00 och 22.00, förutsatt att butiken är öppen.
Läkemedel Receptfria läkemedel
Förkylning, huvudvärk, hösnuva – inga problem, vi har lindring på direkten. Hos oss har du tillgång till ett brett utbud av receptfria läkemedel på tider som passar dig!
Schenker Schenker
Våra butik fungerar som postombud. Du kan som privatkund sköta alla dina postärenden; hämta och skicka brev och paket. Och vi finns där du finns!
Posten Postombud
Våra butik fungerar som postombud. Du kan som privatkund sköta alla dina postärenden; köpa frimärken och förfrankerade förpackningar, hämta och skicka brev och paket. Och vi finns där du finns!
unimon Unimon
Beställ och betala resevaluta i din butik. Inom tre helgfria vardagar levereras valutan med rekommenderat brev till ditt postombud. Växla tryggt och smidigt. Valutaväxling närmare dig.
Bussgods Bussgods
Bussgods är ett rikstäckande transportsystem som transporterar åt både företag och privatpersoner. Våra busstationer och ombud finns på över 600 platser i landet. Hos Bussgods samtaxeras alla kollin till en mottagare som en sändning. På det sättet får kunden alltid förmånligaste fraktpris
moneygram Moneygram
Tjänster för överföring av pengar uppfyller ett stort behov i dagens globala ekonomi.  MoneyGrams överföring av pengar inrikes och internationellt är ett billigt och enkelt alternativ till traditionella bank- och kreditkort för att människor över hela världen ska kunna skicka och ta emot pengar på ett säkert sätt. 345 000 ombud i 200 länder gör det enkelt att hitta ett ombud/en butik nära dig för att skicka pengar.
vasttrafik  Västtrafik
Västtrafik har hand om kollektivtrafiken i hela Västra Götaland. Vi vill att den ska funka så bra att du och alla andra kan låta bilen stå nästan jämt – och på så sätt spara både pengar och miljö. 2 700 bussar, tåg, spårvagnar och båtar. 22 000 hållplatser. 39 000 körda mil per dygn eller 9,6 varv runt jorden vaje dag.
Direkten Direkten
Sedan 1997 är Direkten en samling fria handlare som jobbar ihop som en affärskedja, idag är det 187 stycken Direktenbutiker och 140 som är associerade till kedjan. Varje butik är expert på sitt närområde och skräddarsyr sitt sortiment efter sitt kvarter med bland annat spel, tobak, betaltjänster och biljettuthämtning. Välkommen in!

 

Direkten Citytorget

Förstamajgatan 3
415 10 Göteborg
Tel: 031-46 38 48

Öppettider

Måndag - Fredag 	9 - 21
Lördag 	9 - 20
Söndag 	10 - 19